ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ωράριο λειτουργίας: Δευτ. - Παρ. 09:00 - 17:30

Ασφάλειες Ζωής - Υγείας

Image

  Υγεία - Ζωή. Τα πολυτιμότερα αγαθά που μπορούμε να απολαύσουμε. Επιθυμία μας, να είμαστε σε θέση, αν χρειαστεί, να ανταποκριθούμε άμεσα είτε σε έναν έλεγχο ρουτίνας, είτε σε μια μακρά περίοδο νοσηλείας.

  Οι αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας καθιστούν την εξασφάλιση επαρκούς εισοδήματος προτεραιότητα και προϋπόθεση για τη διατήρηση της οικογενειακής μας ισορροπίας.

   Σε περίπτωση που κάτι αναπάντεχο συμβεί, η ζωή μας ενδέχεται να αλλάξει ρυθμούς. Το οικογενειακό εισόδημα πιθανώς να μειωθεί ξαφνικά. Ταυτόχρονα, πάγια και έκτακτα έξοδα, φόροι κληρονομιάς, τυχόν εκκρεμή δάνεια μπορεί να μην είναι εφικτό να καλυφθούν ενώ παράλληλα, σχέδια για το μέλλον όπως οι σπουδές των παιδιών ίσως να μην είναι πια δυνατό να πραγματοποιηθούν.

  Γι’ αυτό εμείς εδώ στην "ΔΕΣΜΕΥΣΗ INSURANCE AGENTS”, έχουμε σχεδιάσει ολοκληρωμένα Προγράμματα Υγείας - Ζωής που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και καλύπτουν κάθε σας απαίτηση για πρόληψη και αντιμετώπιση.

  Ο έγκαιρος προγραμματισμός για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών της οικογένειας είναι ένα από τα πιο σημαντικά και θεμελιώδη βήματα για τη δημιουργία ενός ισχυρού οικονομικού σχεδιασμού. Με την απόκτηση ενός Προγράμματος Ασφάλιση Ζωής - Υγείας εξασφαλίζετε το μέλλον της οικογένειάς σας, διατηρώντας το επίπεδο ζωής που έχετε ήδη δημιουργήσει γι' αυτούς. Η ασφάλιση ζωής είναι μια πράξη ευθύνης και φροντίδας για το μέλλον των αγαπημένων σας.

 

Ασφάλιση Ζωής

Ασφάλιση Ζωής

Ενημερωθείτε
Ασφάλιση Υγείας

Ασφάλιση Υγείας

Ενημερωθείτε
Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Ενημερωθείτε

Υγεία - Ζωή. Τα πολυτιμότερα αγαθά που μπορούμε να απολαύσουμε.

Ζητήστε μας ποροσφορά σήμερα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Καλλιρρόης 73, 1ος Όροφος, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11745,

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας άμεσα.
Please fill the required field.

Search