ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ωράριο λειτουργίας: Δευτ. - Παρ. 09.00 - 18.00

Ασφάλιση Μεταφερόμενων Εμπορευμάτων

  Είναι αδιαμφισβήτητο πως η μεταφορά εμπορευμάτων ενέχει σημαντικούς κινδύνους, οι οποίοι απειλούν την άρτια ολοκλήρωση της μεταφοράς από τον τόπο αναχώρησης των φορτίων μέχρι τον τελικό προορισμό τους. Πιο συγκεκριμένα, το είδος των μεταφορικών μέσων, η στοιβασία, οι κλιματολογικές συνθήκες, οι φορτώσεις/εκφορτώσεις και το είδος του φορτίου αποτελούν από τους πιο βασικούς κινδύνους για πρόκληση ζημιάς ή απώλειας των μεταφερόμενων εμπορευμάτων.

  Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η ασφάλιση μεταφοράς έχει χαμηλό κόστος σε σχέση με την αξία των μεταφερόμενων εμπορευμάτων/περιουσιακών στοιχείων, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η ασφάλιση μεταφερόμενων αγαθών καθίσταται μια ιδιαίτερα δελεαστική ασφαλιστική λύση.

  Τα προγράμματα καλύψεων της "ΔΕΣΜΕΥΣΗ INSURANCE BROKERS” στον Κλάδο Μεταφορών έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την προσαρμοσμένη στις ανάγκες και προσδοκίες σας διασφάλιση της περιουσίας σας σε περίπτωση μερικής ή ολικής ζημιάς κατά τη μεταφορά της. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε τη βασική κάλυψη και να απολαμβάνετε χαμηλότερα ασφάλιστρα.  Σ’ αυτή την περίπτωση, τα εμπορεύματα θα καλύπτονται έναντι ζημιάς ή καταστροφής ως αποτέλεσμα:  (α) σύγκρουσης του οχήματος με άλλο όχημα ή άλλα οχήματα (β) πρόσκρουσης του οχήματος σε σταθερά ή κινητά αντικείμενα ή κατασκευές (γ) ανατροπής του οχήματος.  Εναλλακτικά, μπορείτε να επεκτείνετε τους καλυπτόμενους κινδύνους με επιπρόσθετα ασφάλιστρα. Η επιλογή είναι δική σας!

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματά μας και τις καλύψεις που παρέχονται σε αυτά επικοινωνήστε σήμερα με το Κέντρο Επικοινωνίας της "ΔΕΣΜΕΥΣΗ INSURANCE BROKERS”.

Ασφαλίστε το εμπόρευμά σας από οποιονδήποτε κίνδυνο.

Ζητήστε μας προσφορά σήμερα!

Στοιχεία επικοινωνίας

Καλλιρρόης 73, 1ος Όροφος, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11745,

  • dummy+30 2109218100

  • dummy+30 2109219900

  • dummy+30 6947040151, +30 6944914491

  • dummy info@desmeusi.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας άμεσα.

Search