ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ωράριο λειτουργίας: Δευτ. - Παρ. 09:00 - 17:30

Ασφάλειες Ενυπόθηκων Δανείων

Image

  Έχετε αποκτήσει το σπίτι σας με δάνειο; Το πληρώνετε ακόμη; Δεν είστε οι μόνοι... Η "ΔΕΣΜΕΥΣΗ INSURANCE AGENTS” κατανοεί τις ανάγκες σας και διασφαλίζει το σπίτι σας σαν να ήταν ήδη δικό σας!

  Η ασφάλιση ενυπόθηκης κατοικίας είναι πλέον υποχρεωτική και βάσει νόμου. Ειδικά όσον αφορά τις καλύψεις πυρός και σεισμού. Πρέπει να γνωρίζετε όμως, ότι δεν είστε υποχρεωμένοι να δεχθείτε την ασφάλιση που σας προτείνει η τράπεζα από την οποία έχετε πάρει το δάνειο. Αντιθέτως έχετε κάθε δικαίωμα να επιλέξετε εκείνο το ασφαλιστικό πρόγραμμα, που επιθυμείτε, για την καλύτερη προστασία του σπιτιού σας. 

  Εκείνο που πρέπει να προσέξετε, είναι το συμβόλαιο για την ασφάλιση του ενυπόθηκου να είναι σύμφωνο με τους όρους που προβλέπει και θέτει η δανειακή σύμβαση.

  Η "ΔΕΣΜΕΥΣΗ INSURANCE AGENTS” σάς ενημερώνει με σιγουριά πως υπάρχουν πολλά ολοκληρωμένα προγράμματα, ειδικά σχεδιασμένα για την περίπτωση ενυπόθηκης κατοικίας, με ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και πλήρεις καλύψεις.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματά μας και τις καλύψεις που παρέχονται σε αυτά επικοινωνήστε σήμερα με το Κέντρο Επικοινωνίας της "ΔΕΣΜΕΥΣΗ INSURANCE AGENTS”.

Έχετε αποκτήσει το σπίτι σας με δάνειο;

Η "ΔΕΣΜΕΥΣΗ INSURANCE BROKERS” παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα ειδικά σχεδιασ

Στοιχεία επικοινωνίας

Καλλιρρόης 73, 1ος Όροφος, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11745,

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας άμεσα.
Please fill the required field.

Search