ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ωράριο λειτουργίας: Δευτ. - Παρ. 09:00 - 17:30

Image

  Η ασφάλιση Cyber καλύπτει τις οικονομικές συνέπειες από κυβερνοαπειλές, και προσφέρει προστασία σε οργανισμούς και επιχειρήσεις για τον περιορισμό των κινδύνων τους.

  Αν κοιτάξουμε την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σήμερα, οι πληροφορίες μας θα μπορούσαν να χαθούν σε έναν ψηφιακό ωκεανό που δεν είναι άλλος από το worldwide web, δηλαδή, τον παγκόσμιο ιστό. Ο όγκος των επιθέσεων αυξάνεται καθημερινά ενώ οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο γίνονται όλο και πιο επίμονες και εχθρικές. Βάσει ερευνών, οι επιτιθέμενοι θα συνεχίσουν να:

 • Κινούνται γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά,
 • Παραβιάζουν οργανισμούς και επιχειρήσεις με στοχευμένες επιθέσεις,
 • Εστιάζουν σε καταναλωτές μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έξυπνα κινητά και διασυνδεδεμένες πλατφόρμες,
 • Στοχεύουν έτσι ώστε να επωφεληθούν από την αναδυόμενη έννοια του Internet of Things.

  Ο αντίκτυπος μιας επίθεσης στον κυβερνοχώρο, στο εμπορικό σήμα ενός οργανισμού, στη φήμη ή και στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του, μπορεί να είναι καταστροφικός. Ως εκ τούτου, οι οργανισμοί πρέπει να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα αλλά και να προετοιμαστούν για την αντίδρασή τους σε τυχόν επίθεση. Η πρόληψη αυτή, περιλαμβάνει την ασφάλιση των εμπορευμάτων, της πνευματικής ιδιοκτησίας αλλά και του επιχειρείν γενικότερα σε όλο το ψηφιακό τοπίο. Όλα αυτά περικλείονται στην έννοια ασφαλιστική κάλυψη κυβερνοχώρου (cyber insurance).

Τι σημαίνει ασφαλιστική κάλυψη στον κυβερνοχώρο;

  Η ασφαλιστική κάλυψη στον κυβερνοχώρο εξελίσσεται τόσο γρήγορα όσο η τεχνολογία. Κάτι που σήμερα θεωρείται βασική κάλυψη δεν ήταν διαθέσιμη μόλις πριν από τρία χρόνια καθώς οι βελτιώσεις στις καλύψεις, είναι προϊόν καθημερινής διαπραγμάτευσης στην αγορά. Τα κύρια στοιχεία ασφαλιστικής κάλυψης τον κυβερνοχώρο, είναι:

 • Αστική Ευθύνη έναντι τρίτων οι οποίοι υπέστησαν ζημιά λόγω απώλειας των προσωπικών τους δεδομένων από την εταιρία στην οποία τα είχαν δώσει.
 • Ανταπόκριση - Έξοδα και Υπηρεσίες διαχείρισης περιστατικών παραβίασης συστημάτων και απώλειας εμπιστευτικών πληροφοριών.
 • Διακοπή Εργασιών - Κάλυψη για απώλεια εσόδων λόγω διακοπής της επιχειρηματικής δραστηριότητας από περιστατικά παραβίασης συστημάτων και απώλειας εμπιστευτικών πληροφοριών.
 • Κυβερνοεκβιασμό - Κάλυψη για διαχείριση περιστατικών εκβιασμού από απειλές που μπορεί να βλάψουν ένα δίκτυο ή να οδηγήσουν σε διαρροή εμπιστευτικών πληροφοριών.

  Παρά το γεγονός ότι η ευθύνη είναι η πιο δημοφιλής ασφαλιστική κάλυψη στον κυβερνοχώρο, η πλειοψηφία των αγοραστών, επενδύουν επίσης και σε καλύψεις που αφορούν στη διερεύνηση του περιστατικού αλλά και σε ζητήματα κυβερνοεκβιασμού.

Πόσο κάλυψη χρειάζεται μία επιχείρηση;

  Δεν υπάρχει μία απλή απάντηση στο ερώτημα ποιο είναι το ύψος μιας ασφαλιστικής κάλυψης  του κυβερνοχώρου. Οι εταιρείες θα πρέπει να εξετάσουν ορισμένους παράγοντες ως βασικά κριτήρια προκειμένου να λάβουν αυτή την απόφαση. Οι παράγοντες αυτοί είναι:

 • Το μέγεθος του ασφαλιζόμενου οργανισμού.
 • Το ποσό των ευαίσθητων δεδομένων που αποθηκεύονται.
 • Την βιομηχανία δραστηριοποίησης.
 • Το βαθμό των δυνητικών κινδύνων της φήμης και τις απειλές.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματά μας και τις καλύψεις που παρέχονται σε αυτά επικοινωνήστε σήμερα με το Κέντρο Επικοινωνίας της "ΔΕΣΜΕΥΣΗ INSURANCE AGENTS”.

Η ασφαλιστική κάλυψη στον κυβερνοχώρο εξελίσσεται τόσο γρήγορα όσο η τεχνολογία.

Ενημερωθείτε σήμερα για τα προγράμματά μας! Ζητήστε προσφορά τώρα!

Στοιχεία επικοινωνίας

Καλλιρρόης 73, 1ος Όροφος, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11745,

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας άμεσα.
Please fill the required field.

Search