ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ωράριο λειτουργίας: Δευτ. - Παρ. 09:00 - 17:30

Image

   Οι αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας καθιστούν την εξασφάλιση επαρκούς εισοδήματος προτεραιότητα και προϋπόθεση για τη διατήρηση της οικογενειακής μας ισορροπίας.

   Σε περίπτωση που κάτι αναπάντεχο συμβεί, η ζωή μας ενδέχεται να αλλάξει ρυθμούς. Το οικογενειακό εισόδημα πιθανώς να μειωθεί ξαφνικά. Ταυτόχρονα, πάγια και έκτακτα έξοδα, φόροι κληρονομιάς, τυχόν εκκρεμή δάνεια μπορεί να μην είναι εφικτό να καλυφθούν ενώ παράλληλα, σχέδια για το μέλλον όπως οι σπουδές των παιδιών ίσως να μην είναι πια δυνατό να πραγματοποιηθούν.

  Ο έγκαιρος προγραμματισμός για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών της οικογένειας είναι ένα από τα πιο σημαντικά και θεμελιώδη βήματα για τη δημιουργία ενός ισχυρού οικονομικού σχεδιασμού. Με την απόκτηση ενός Προγράμματος Ασφάλισης Ζωής εξασφαλίζετε το μέλλον της οικογένειάς σας, διατηρώντας το επίπεδο ζωής που έχετε ήδη δημιουργήσει γι' αυτούς. Η ασφάλιση ζωής είναι μια πράξη ευθύνης και φροντίδας για το μέλλον των αγαπημένων σας.

Βασικές καλύψεις του Κλάδου Ζωής είναι οι ακόλουθες :

  • Αναπλήρωση εισοδήματος λόγω πρόωρου θανάτου.
  • Ανικανότητα / αναπηρία.
  • Ασθένεια.
  • Σύνταξη.

Σύμφωνα με το στοιχείο κάλυψης που υπερισχύει σε ένα ασφαλιστήριο Ζωής, οι ασφαλίσεις ζωής χωρίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες  :

Αποταμίευση : συσσώρευση κεφαλαίου (ασφαλίστρων) μέσω ασφαλιστηρίου συμβολαίου για κεφάλαιο που θα δοθεί είτε στη λήξη είτε με τη μορφή προσόδου (σύνταξης), είτε με τη μορφή εφάπαξ.

Προστασία : έναντι θανάτου, ασθένειας ή ατυχήματος ή των συνεπειών του (δηλαδή νοσοκομειακά έξοδα, απώλεια εισοδήματος, ανικανότητα,αποπληρωμή υποχρεώσεων).

Οι ασφαλίσεις Ζωής παρέχονται σε διαφορετικές μορφές ως :

Aτομικές ασφαλίσεις : Mε ατομικό ασφαλιστήριο για κινδύνους που σχετίζονται με τη ζωή και την υγεία ενός προσώπου.

Ομαδικές ασφαλίσεις : Με ομαδικό ενιαίο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για κινδύνους που σχετίζονται με τη ζωή και την υγείας μιας ομάδας ασφαλισμένων.

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματά μας και τις καλύψεις που παρέχονται σε αυτά επικοινωνήστε σήμερα με το Κέντρο Επικοινωνίας της "ΔΕΣΜΕΥΣΗ INSURANCE AGENTS”.

Ασφάλειες Ζωής για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την Ασφάλεια Ζωής που χρειάζεστε. Ζητήστε μας προσφορά τώρα!

Στοιχεία επικοινωνίας

Καλλιρρόης 73, 1ος Όροφος, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11745,

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας άμεσα.
Please fill the required field.

Search