ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

Ωράριο λειτουργίας: Δευτ. - Παρ. 09:00 - 17:30

Blog

Ενημερωθείτε για ότι θέμα σας απασχολεί.

Ασφάλιση Υγείας Ενημέρωση

Ασφάλιση Υγείας Ενημέρωση

  Η υγεία αυτών που αγαπάμε είναι το σημαντικότερο αγαθό για εμάς. Αλλά και η δική μας υγεία, η μεγαλύτερη «ευθύνη» που έχουμε απέναντι σε αυτούς που αγαπάμε.

  Για αυτό το λόγο χρειάζεται να έχουμε Ασφάλιση Υγείας για να μπορούμε να είμαιστε ήσυχοι και σίγουροι αν συμβεί κάποιο απρόσμενο γεγονός, κάποια αρρώστια ή κάποιο ατύχημα.

Πρέπει να κάνω Ασφάλεια Υγείας?

Σας παραθέτουμε 5 βασικούς  λόγους για τους οποίους πρέπει να έχετε Ασφάλιση Υγείας :

1. Μείωση οικονομικού ρίσκου

  Τα απρόσμενα και αναπάντεχα κόστη μιας ξαφνικής ασθένειας ή ατυχήματος μπορεί να είναι δυσβάσταχτα ή στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού για ένα χρονικό διάστημα.

2. Άμεση πρόσβαση όταν πρέπει, εκεί που πρέπει.

  Ο χρόνος στην αντιμετώπιση ιατρικών περιστατικών είναι καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη της υγείας μας. Με ένα σωστό συμβόλαιο υγείας η επιλογή είναι στα χέρια μας και δε χρειάζεται να εξηγήσουμε ή να βρίσκουμε άλλους τρόπους επίλυσης του προβλήματος μας.

3. Εξελιγμένη Ιατρική φροντίδα.

  Έχοντας ένα καλό συμβόλαιο υγείας ξέρετε ότι μπορείτε να επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στις καλύτερες δυνατές ιατρικές υπηρεσίες επιλέγοντας τα καλύτερα ιατρικά χέρια του κόσμου προκειμένου να ιάσετε το πρόβλημά σας.

4. Προσιτό Κόστος

  Σίγουρα όλα τα συμβόλαια υγείας δεν κοστίζουν το ίδιο αλλά με απόλυτη βεβαιότητα αυτό που προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες και τωρινές σας οικονομικές δυνατότητες θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

5. Είναι ακριβώς για εσένα.

Η ασφάλιση υγείας είναι το μοναδικό προϊόν που δεν κάνει διακρίσεις και είναι μια επένδυση για την προστασία του εαυτού μας.

Γιατί να κάνω ιδιωτική ασφάλιση αφού έχω δημόσια;

  Δυστυχώς, η αβεβαιότητα που επικρατεί στον κλάδο της δημόσιας περίθαλψης στη χώρα μας, δεν μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε το σημαντικό αυτό αγαθό, για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

  Τα οικονομικά βάρη της εποχής κάνουν πολλούς ανθρώπους να διώχνουν τη σκέψη μιας ιδιωτικής ασφάλισης υγείας και να αρκούνται στις δημόσιες παροχές.

  Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που έχει μια ιδιωτική ασφάλιση είναι ότι είναι προσαρμοσμένη στις προσωπικές ανάγκες μας. Έτσι, αποφεύγουμε να πληρώνουμε για παροχές που δεν μας αφορούν και που ποτέ δε θα χρησιμοποιήσουμε.

Ενδεικτικά πλεονεκτήματα μιας ιδιωτικής ασφάλισης:

  • Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας.
  • Μικρότερος χρόνος αναμονής για έκτακτες αλλά και τακτικές ιατρικές εξετάσεις, επεμβάσεις, χειρουργεία, νοσηλεία.
  • Δυνατότητα επιλογής εξεταστικών κέντρων, νοσοκομείων αλλά και ιατρών.
  • Εξατομικευμένα προγράμματα με καλύψεις που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες κάθε ατόμου.
  • Προληπτικοί έλεγχοι υγείας (check up) χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και χωρίς αναμονές για ραντεβού.
  • Δυνατότητα ασφάλισης άλλων μελών της οικογένειας (π.χ. παιδιών, συζύγου) με μειωμένο ασφάλιστρο ή οικογενειακά προγράμματα ασφάλισης με σαφώς χαμηλότερο κόστος.
  • Εξωνοσοκομειακή περίθαλψη ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Καλλιρρόης 73, 1ος Όροφος, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11745,

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα μας άμεσα.
Please fill the required field.

Search